Talohaku

Talohaku / Talovalmistajat / 

Ainoakoti

Ainoakoti

 • Muuttovalmis, sisustusvalmis tai omatoimiselle rakentajalle talopaketti.
 • Kaikki talomallit yksilöllisesti ja monipuolisesti muunneltavissa sisältä ja ulkoa. Talopakettitoimituksen laajuus valittavissa.
 • Puu
Ainoakoti on yksilöllinen omakotitalo, joka muuntuu moneksi jo rakennusvaiheessa. Me Ainoakodissa tarjoamme sinulle kolme erilaista tapaa tehdä unelmastasi totta: muuttovalmis koti, sisustusvalmis talo tai talopaketti omatoimirakentajalle. Valikoimista voitkin valita kodin valmiusasteen sen mukaan, minkälainen rakentaja juuri sinä olet.
 
Ainoakodin kaikki talomallit ovat monipuolisesti ja yksilöllisesti muunneltavissa niin sisältä kuin ulkoa. Myös talopakettien toimituslaajuus on asiakkaan valittavissa. Ainoakoti valmistetaan Suomessa ja toimitetaan luotettavasti yli 5000 muuttovalmiin omakotitalon kokemuksella. Lisäksi Ainoakoti on TilaajaVastuun listaama luotettava kumppani ja Pientaloteollisuus PTT ry:n jäsen. Myös yrityksen käyttämä toimittaja on luokiteltu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.
 
Tutustu Ainoakotien muuntelumahdollisuuksiin ja rakentamiseen tarkemmin Ainoakodin YouTube-kanavalla.
Taloesittelyt
Ainoakoti
 • 18.1. - 18.1.
  Helsinki
  Muuttovalmis Ainoakoti Hetki
  Katso tarkemmat tiedot
  torstai 18.1.2018 klo 17-19 4 h + oh + k + s Tervetuloa Ainoakodin taloesittelyyn. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan muokattu moderni 2-krs talo. Avarat ratkaisut alakerrassa tekevät OH/keittiö alueesta perheen yhteisen kokoontumispaikan. Keittiössä saareke ja PH:n yhteydessä erillinen pukuhuone. KHH tilat yläkerrassa WC/suihkun yhteydessä. Talossa vesikiertoinen lattialämmitys ja kaukolämpö sekä Petra- kiintokalusteet. Tule tutustumaan Ainoakodin helppouteen ja laatuun. Taloesittelyssä nähdään. Lisää kuvia https://ainoakoti.fi/taloesittely/3934/ 4 h + oh + k + s Huoneistoala 126 m² / Kerrosala 149 m² Paikka: Aittatie 5, 00390 Helsinki Aika: torstai 18.1.2018 klo 17-19 Talomyyjä: Kalevi Rantalaiho 045 113 4998 kalevi.rantalaiho@k-rauta.fi K-rauta Merituuli, Espoo K-rauta Nummela ja Lohja K-rauta Karjaa ja Tammisaari

  Ota yhteyttä

  Kalevi Rantalaiho
  kalevi.rantalaiho@k-rauta.fi
  045 113 4998