Talohaku

Talohaku / Talovalmistajat / 

Finnlamelli

Finnlamelli

  • Puuosatoimitus ja täydentävät tuotteet, viimeistele itse -toimitus
  • Talopaketti on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös täysin yksilöllinen suunnittelupalvelu toimii
  • Hirsi
Finnlamellin yrityksen ja hirsikeksinnön tarina alkoi Alajärvellä kolme vuosikymmentä sitten. Pitäjä on ollut jo pitkään tunnettu nikkareista ja hirsirakentamisen osaajista. Ensimmäiset teolliset lamellihirret tehtiin Perälän Höyläämössä. Alan osaajat uskoivat lujasti teollisen ideansa erinomaisuuteen.
 
Tämän ajatuksen pohjalta perustettiin Finnlamelli vuonna 1995. Tuotekehitys, huipputekniikka ja ammattitaitoiset työntekijät pitävät yrityksen kehityksen kärjessä. Finnlamellin avainhenkilöt ovat olleet alusta lähtien mukana hirsitalojen kehittämisessä.
 
Finnlamelli Oy on kasvanut tiukassa markkinatilanteessa yhdeksi Suomen johtavista hirsitalotehtaista, joka vaalii laatua nykyaikaisella huipputeknologialla ja toimivilla tuotantotiloilla.
 
Henkilökuntamme ammattitaito on menestyksemme avain. Finnlamelli on nopeasti kasvaessaankin onnistunut rekrytoimaan ammattitaitoisia ja sitoutuneita työntekijöitä aina suunnittelusta tuotantoon.
 
Olemme ihanteellisen kokoinen talotehdas, jonka on mahdollista räätälöidä talopaketit asiakkaan toiveiden mukaan ja tarjota tarvelähtöistä, henkilökohtaista palvelua. Silti Finnlamelli on riittävän iso yritys ison tehtaan tuotantoetujen hyödyntämiseen. Lisäksi me Finnlamellilla tarjoamme tuotteillemme joustavan toimituksen.
 
Ennen kaikkea me Finnlamellilla uskomme yksilölliseen palveluun ja yhteistyöhön sekä siihen, että näistä lähtökohdista syntyy unelmien koteja.